Geen daginschrijving mogelijk

Beste wielerfanaten,

De voorinschrijving is inmiddels gesloten en het aantal voorinschrijvingen heeft onze stoutste dromen ruim overtroffen, waardoor we hierbij (helaas…) moeten melden dat alle startbewijzen vergeven zijn aan de voorinschrijvers en daginschrijving zondag niet mogelijk zal zijn.

Bedankt voor jullie enthousiasme!

Update voorinschrijving

Beste fietsvrienden, vanavond (vrijdag 22 september) om 20:00 uur sluit de voorinschrijving voor de Oersoep Klim Classic. We zijn heel erg blij met het zeer grote aantal voorinschrijvingen tot nu toe!

Nadeel is echter dat we hierdoor misschien moeten besluiten om geen daginschrijving meer mogelijk te maken. We zullen hier vanavond een besluit over nemen, op basis van het totaal aantal voorinschrijvingen om 20:00u (bericht hierover volgt dus vanavond).

Wil je niet voor verrassingen komen te staan en verzekerd zijn van deelname, schrijf je voor 20:00u vanavond in. Dankjulliewel!

Oersoep Klim Classic Route 2017

De routes zijn bekend! Met behulp van onderstaande kaartjes krijg je een goede indruk en kan je je vast voorbereiden op de mooie ‘cols’ die het Nijmeegse landschap rijk is.
Dus verdiep je in de route, monteer je bergverzet, smeer alvast je ketting, en haal die klimgeit in je naar boven!
.

Oersoep’s Freewheel

Wil je alvast in de stemming komen voor de Oersoep Klim Classic? Op verschillende plekken in Nijmegen kan je Oersoep’s ‘FreeWheel’ kopen. Dit is een bijzonder hoppig witbier met citrustonen. Ideaal om te drinken na een een goede wielerrit.

Het biertje is onder andere verkrijgbaar bij STOOM Beer & Food en is na de finish daar natuurlijk ook te drinken. Cheers!

1e editie Oersoep Klim Classic Nijmegen is een feit!

De eerste editie van Oersoep Klim Classic Nijmegen is een schitterende wielertocht aan het einde van het wielrenseizoen, voor recreatieve wielrenners waarbij sportiviteit en gezelligheid hand in hand gaan.

Onderweg
De tocht is een mix van pittige klimmetjes afgewisseld met vlakke stukken dijk en een glooiend heuvellandschap. Uniek hierbij is dat op de bepijlde route de mooiste klimmetjes rondom Nijmegen, zoals de oude Holleweg en de Van Randwijckweg, met elkaar verbonden worden.
In 120 kilometer worden 1000 hoogtemeters gemaakt. Voor de wielrenners die het wat rustiger aan willen doen is er een route van 75 km met 500 hoogtemeters. Uiteraard zorgen op de route voor twee pauzeplekken met eten en drinken.

Start en Finishplein
De start en finish vinden plaats bij brouwerij Oersoep op het Honigcomplex. Op het finishplein bij STOOM, de brewpub van Oersoep, is een gezellig terras ingericht met muziek waar je met je medefietsers kan proosten op het volbrengen van de tocht en het einde van het wielrenseizoen.

Inschrijven
NTFU-leden betalen voor de Oersoep Klimclassic Nijmegen €6,00 en niet-leden €7,00 . Schrijf je nu in via ons inschrijfformulier of via de NTFU/Fietssport.nl.

Starttijden: 75 en 120 kilometer starten tussen 8.00 en 10.00
Startlocatie: Brouwerij Oersoep, Honigcomplex, Waallbandijk 14D, 6541 AJ Nijmegen

Fiets mee!