Bewaakte fietsenstalling mede dankzij ABUS

Jammer genoeg lijkt het erop dat het zondag niet al te best weer wordt… Het wordt dus een editie voor de echte Flandriens! Gelukkig kunnen jullie na afloop lekker opwarmen bij STOOM, met een biertje (de eerste, een Oersoep Freewheel, krijg je van ons!), borrelplank en/of burger.

Maar waar laat je je mooie racer dan? Nou gratis in onze bewaakte fietsenstalling* tegenover STOOM (achter Brebl)! Zo kan je, mede dankzij ABUS die onder andere een professioneel camerasysteem ter beschikking heeft gesteld, onbezorgd genieten en napraten over de ontberingen onderweg.

*Het gebruik van de fietsenstalling geschiedt op eigen risico. De organisatie en ABUS stellen zich niet aansprakelijk voor eventuele schade, verlies en/of diefstal van uw eigendommen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *