Oersoep Freewheel Challenge 2018

Ook dit jaar is er weer een Oersoep Freewheel Challenge! Na een vlakke aanloop door de Ooijpolder waar je mooi kunt warmrijden, sta je na ongeveer 20km aan de voet van de Hanenberg, waarvan je door de beklimming van de loodzware nieuwe+oude holleweg-combinatie de top moet zien te bereiken.

Freewheel Challenge op de Hanenberg (nieuwe+oude holleweg combinatie)

Op deze scherprechter (zie Stravasegment) dagen we je uit om je longen uit je lijf te fietsen, of juist niet! De ‘kopman’  en ‘kopvrouw’ (snelste), de ‘chasse patat’ (de middelste tijd; de mediaan) en de ‘rode lantaarndrager’ (de langzaamste) zullen namelijk in de prijzen vallen zondag!

Dus log zondag je rit en upload deze op Strava vóór 14.00u, want dan draaien we de uitslag van de Challenge uit en volgt de prijsuitreiking.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *